TYNDT HÅR - BEHANDLING MED SCALP MICRO PIGMENTATION

Tyndt hår grundet hårtab eller general udtynding af håret er blevet mere almindeligt for både mænd og kvinder. Typisk ses det enten ved at hårets dækning beholdes, men der er et fald i hårets tæthed, eller at hvert hår begynder at blive finere og tyndere med tiden, hvilket desværre medfører at hovedbunden bliver mere synlig.

Tyndt hår kan medvirke til, at det bliver sværere og mere begrænset at style sit hår. Ved at placere en farvenuance via pigment mellem de udtyndende hår kan scalp micropigmentation (SMP) hjælpe med at reducere den synbare kontrast mellem hår og hud. Dette skaber en illusion af en bedre hårtæthed og et fyldigere hår, hvilket gør det meget mere fleksibelt at style sit hår.

 

Før og efter SMP

 

SMP og Hårtansplantation

SMP kan kombineres med en hårtransplantation, da det kan være med til at give et bedre indtryk af tæthed mellem de transplanterede hår. SMP har desuden hverken nogen negativ effekt på de transplanterede hår eller på de eksisterende naturlige hår.  Kombinationen af hårtransplantation og SMP kan effektivt være med til at forbedre det samlede resultat, hvilket altså både reducerer tyndt hår og giver bedre styling-muligheder. Selvom resultatet kan ses øjeblikkeligt, på samme måde som ved brug af SMP på en skaldet hovedbund, opnås de bedste resultater i løbet af flere sessioner, da det er med til at opbygge farvenuancen i huden samt forbedre udseendet i forhold til den kosmetiske tæthed.

Hvad enten man søger hjælp som behandling af hårtab eller en decideret hårtransplantation, er SMP metoden effektiv til at bekæmpe kontrasten mellem hud og hår i forbindelse med tyndt hår.

Samtidig bidrager SMP mod tyndt hår vanligvis også på et psykologisk plan, da det hjælper med at genopbygge din selvtillid og dit selvværd.

Hvis du vil vide mere om behandlingen af tyndt hår og høre, hvordan vi kan hjælpe dig med problemet, kan du indsende denne kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig ganske uforpligtende til en snak om dine løsningsmuligheder.

Er du også træt af dine høje tindinger?

Konsultation er gratis og uforpligtende