Stamcellebehandling har hjulpet tusindvis af mænd og kvinder med hårvækst

Stamcelleaktivering er en teknik, hvor vi kan fremme vores egen hårvækst. Vi ved, at det er stamceller i hvert hårskaft, selv hvis der ikke er nogen hårvækst eller hårfollikler. Vi tilføjer derfor vækstfremmende faktorer, som kickstarter dine stamceller til at producere nye hårsække.  

Vi benytter IKKE rigtige stamceller. Vi anvender KUN vækstfaktorer for at aktivere egne stamceller i vævet. 

Stamcelle før og efter

Ønsker du at kickstarte din hårvækst?

Book en gratis konsultation og hør mere om dine muligheder

Hvordan virker stamcelleaktivering?

En speciel nål anvendes til at komme stamcelle serum ned i hårsækkene. Nålen er blot 0,3 mm og gennemtrænger kun lige hudens overflade. Din hud åbnes op og væske sluses ned i hvert hårsæk. Derved stimuleres stamcellerne. 

Ved de mange små prik i hudens overflade tilføres et næringskompleks bestående af biotin (hele gruppen af vitamin B samt mineraler) hyalunronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter samt vækstfremmende faktorer og er 100% uskadelig.

Hvilket resultat får jeg med stamcelleaktivering?

Resultat af din stamcelle aktivering tager tid. Først skal nye hårsække dannes, og derefter skal et nyt hår vokse ud. Det tager generelt set 8 uger, før man kan se de første resultater. Det er ikke alle, som vil opnå lige stor success.

 

    Dit resultat afhænger af: 

  • Mængden af tilstedeværende hår og hårsække
  • Kvaliteten af de tilstedeværende hår
  • Individuel hårvækst hurtighed

 

Stamcellebehandling tyndhåret
Ali efter stamcellebehandling - tyndhåret

OBS! Denne behandling er Kombineret med SMP.

*) Ansvarsfraskrivelse

Resultater varierer og vi kan ikke garantere for fuld eller delvis effekt af behandlingen. Dog er effektiviteten af både behandlinger og produkter blevet dokumenteret af talrige undersøgelser og klinisk praksis. Effekten af både produkter og behandlinger kan variere, afhængigt af patientens tilstand, patientens eget engagement, og forskellige individuelle faktorer. Vi udformer derfor individuelle behandlingsprogrammer med henblik på hver enkelt patients tilfredshed, og for at opnå de bedst mulige resultater for patienten ved både produktkøb og behandlingsforløb.

Kombiner behandlingen med SMP, for endnu bedre hårtæthed! Se hvordan Eva fik selvtilliden tilbage.