KOMBINÉR FUE OG SMP OG FÅ DET PERFEKTE RESULTAT

Scalp Micropigmentation (SMP) er en ikke-kirurgisk kosmetisk behandling, som effektivt dækker din hovedbund med et pigment. Pigmentet er naturligvis tilpasset netop din naturlige hårfarve, så dit hår fremstår perfekt naturligt; uanset om det er kort eller som en længere frisure.

Selvom SMP ikke er rigtigt hår, giver det alligevel indtrykket af, at man har masser af hår på hovedet. Nogle patienter ønsker dog mere end dette; de ønsker rigtigt hår.

Desværre kan en hårtransplantation ofte ikke garantere det ønskede resultat alene, men den kirurgiske hårrestaurering kan kombiners succesfuldt med SMP. Det giver dig en maksimal dækning af hovedbunden, der kun kan opnås ved at kombinere de to anerkendte metoder

HVAD ER FUE?

FUE er en teknik, hvor hver enkelt hårsæk fjernes én efter én fra siderne og bagsiden af hovedet med et lille cylindrisk punching-værktøj.

Når transplantaterne er ekstraheret (taget ud), bliver de rengjort og deres kvalitet kontrolleres. Herefter placeres de i udvalgte områder. Da ekstraktionsmetoden er moderne – uden brug af syning eller sting – efterlades der ikke ar. Kort hår er derfor intet problem efter en FUE hårtransplantation – modsat andre mere klassiske metoder.

Generelt set vil FUE-teknikken i alt producere mindre hår pr. indgreb end eksempelvis FUT/Strip hårtransplantationsteknikken, i det behandlingen med FUE har en langsommere ekstraktionsproces. MEN! når FUE kombineres med SMP, kan FUE transplantaterne fordeles over et større område, da vi bruger SMP til at skabe et indtryk af fylde mellem transplantaterne.

Det betyder, at vi dækker et større område. På den måde kan man med de fleste patienter, dække områder påvirket af hårtab helt – selv hvis hårtabet er placeret i den høje ende af Norwood-skalaen over hårtab – altså at hårtabet er kraftigt.

De to metoder suplererer hinanden fremragende: Du får ganske enkelt håret tilbage og størst mulig dækning af hovedbunden.

 

PILORUM GIVER DIG ET NATURLIGT LOOK

Hos Pilorum Hårklinik tilbyder vi omhyggelig og langsigtet planlægning, hvor SMP og FUE giver dig dit naturlige look tilbage.

Vi går dog aldrig efter en kortsigtet løsning, men tager fremtidigt hårtab i forbindelse med alderdom med i vores betragtninger.

Det er vores dygtige samarbejdspartner Hairpalace, der udfører FUE proceduren efter omhyggelig planlægning af fordelingen af transplantaterne. Herefter får din hovedbund ro i en periode på 3-4 måneder, hvorefter SMP til sidst udføres, på vores klinik i København.

Resultatet af SMP behandlingen kan ses øjeblikkeligt – også på trods af, at det godt kan tage en eller to ekstra sessioner at forfine resultatet og få det til at passe 100 % sammen med dit nye hår. 

HVAD KAN SMP OG HÅRTRANSPLANTATION GØRE FOR MIG?

Kombinationen af de to behandlinger giver mange patienter muligheden for at opnå et udseende, hvor de har total dækning af hovedbunden.

Selv hvis du lider af kraftigt hårtab og tyndt hår, vil du være i stand til at have kort eller barberet hår efter behandling med SMP/FUE kombineret.

Mens Scalp Micropigmentation bliver foretaget på vores klinik i København, bliver FUE hårtransplantationer foretaget i Ungarn hos vores partner Hairpalace, som er førende ekspert i FUE-teknikken. Det tætte samarbejde mellem vores erfarne SMP behandler i Danmark og Hairpalaceklinikken gør det muligt at levere resultater, som ingen anden hårklinik i Danmark.

Savner du dit hår?

Book en gratis konsultation og hør mere om dine muligheder