SMP ALOPECIA

HAR DU SYNLIGE AR FRA F.EKS. EN TIDLIGERE HÅRTRANSPLANTATION? SÅ LAD PILORUM HÅRKLINIK REDUCERE OG SKJULE ARDANNELSEN – METODEN ER EFFEKTIV OG SIKKER.

Som med ethvert kirurgisk indgreb er ardannelse uundgåeligt – og hårtransplantation er desværre ikke en undtagelse. Man oplever ofte, hvordan ar kan ende med at blive mere synligt og grimt på grund af en dårligt udført operation eller dårlig heling.

I forbindelse med hårtransplantation kan ardannelse forekomme henover hovedbundens overflade. Det giver udfordringer hvis man f.eks. ønsker en kortere firsure, da ardannelsen bliver mere synlig. Hvad endnu værre er, er de negative psykologiske konsekvenser, ar kan give.

Derfor er vi glade for at kunne hjælpe dig med kosmetisk at skjule dine ar. Det giver et flottere visuelt resultat – og i mange tilfælde ekstra selvtillid grundet det gode arbejde.

SMP mod ardannelser

SMP metoden hjælper med at skjule ar helt til det punkt, hvor det kræver nøje undersøgelse af det behandlede område for at få øje på arret.

SMP ar

Det er dog vigtigt, at du lader erfarne hænder klare opgaven, da der kan opstå komplikationer i visse arvæv – afhængigt af arrets omfang. Eksempelvis kan pigment reagere anderledes på fin, ubeskadiget hud, hvorfor det er ekstra vigtigt at påføringen af farvenuancen udføres af en erfaren tekniker.

Vores SMP behandler står naturligvis altid klar til at give dig sin faglige holdning til,  så du ved, hvad du kan forvente af resultater.

SMP og hårtransplantationsteknikker

FUT/Strip hårtransplantationsteknikken skaber et lineært ar omkring siderne og bagsiden af hovedbunden. Med god heling kan dette efterlade en fin linje, der skjules i det omkringliggende hår. Dårlig lukning og dårlig heling kan derimod resultere i tilbagetrækning, således at arret udvider sig.

I den forbindelse kan SMP i høj grad reducere forekomsten af enhver form for ardannelse. Hvis et ar er helet godt, kan SMP metoden desuden bruges til at skjule ardannelsen yderligere.

SMP kan nemlig give en illusion af barberet hår i det berørte område, således at arret visulet bliver utydeligt – og dermed bliver det kosmetisk mindre synligt.

SMP og FUE med punching værktøj

Høst af transplantater med Folicular Unit Extraction (FUE) kræver at hver enkelt hårsæk fjernes én efter én. Det foregår med et lille cylindrisk punching-værktøj. Værktøjet kan efterlade små hvide prikker af ardannelse omkring donorområdet. I visse tilfælde kan det også efterlade et ru og ujævnt aftryk på hovedbunden, som er meget synligt og dermed svært at skjule, når håret er kort eller helt tætbarberet.

De ældre punching-teknikker (eks. punch transplantation) brugte større værktøjer, hvilket gav tilsvarende større hvide prikker af ardannelse. De var naturligvis ikke pæne for øjet.

SMP kan heldigvis tilføje farvenuancer til ardannelsen, så det synes af være forsvundet. I nogle tilfælde er camoufleringen af arret er så god, at ardannelsen slet ikke er synlig. Et sådan resultat kan tage op til flere sessioner, men det endelige resultat er så godt, at personen kan have helt kort hår uden at frygte synlige ar.

Som nævnt tidligere kræver det efarne hænder, hvis du vil have det bedste resultat. Den slags hænder har vi hos Pilorum Hårklinik.

Er du også træt af dit aloepcia?

SMP og Alopecia

Konsultation er gratis og uforpligtende