Hvad er SMP?

 

Scalp Micropigmentation (SMP) er den ultimative løsning til behandling af hårtab for både mænd og kvinder. SMP er en ikke-kirurgisk præcisionsteknik, der efterligner udseendet af naturlige hårsække.

Behandlingen foregår ved at organisk blæk pigmenteres som prikker i yderste lag af hovedbunden. SMP er så autentisk, at ingen vil kunne se forskel på dine SMP prikker og dine ægte hårstubbe.

Det er dokumenteret, at Scalp Micropigmentation er en effektiv og sikker løsning imod hårtab. Du er garanteret et endeligt resultat efter 4-6 uger.

 

Glad SMP kunde

Passer SMP til mig?

 

SMP passer til dig, som er tyndhåret, skaldet eller blot har høje tindinger.

Høje tindinger

Skaldet

Tyndhåret

Hvad kan jeg forvente af resultat?

 

Du må aldrig forvente, at du får nyt hår ved en SMP behandling. Men du bør forvente, at dit resultat ser så perfekt ud, at ingen vil kunne se forskel på dine SMP prikker og dine ægte hårstubbe. Det er en perfekt illusion af kortklippet hår.

 

Hvordan foregår en SMP behandling?

 

Et SMP behandlingsforløb kræver som minimum 3 behandlinger med en uges mellemrum imellem hver. En behandling tager 2-4 timers tid.

Ved første session skitseres din ønskede hårlinje. Vi forsøger at tilrettelægge din hårlinje efter dit ønske. Dog anbefaler vi, at du går efter et naturligt udseende. Vi benytter altid pigment, som matcher din nøjagtige hårfarve.

Du har dit endelige resultat efter 3-5 uger. 

 

SMP behandling

Hvad koster det?

 

Det er graden af dit hårtab, som dikterer prisen for din SMP behandling. Jo større behandling, jo større er prisen naturligvis. Prisen for 3 behandlinger ligger imellem 4.500 – 13.500 kr. Du får en nøjagtig pris så snart, at du har været til konsultation, og vi har set dit behandlingsbehov. 

Hvad er fordelene ved SMP?

 

  • Du er garanteret et hurtigt resultat
  • Smertefrit og ingen kirurgiske indgreb
  • Hårlinje som du ønsker det
  • Minimal vedligholdelse
  • Rimeligt prisniveau (4.500 – 13.500 kr)

Hvad er ulemperne ved SMP?

 

  • Fejlbehandlinger kan se unaturlige ud
  • Mange selvlærte behandlere uden uddannelse
  • SMP er ikke hår og vokser ikke