Pilorum hårklinik var Danmarks første SMP klinik.

Vi er uddannede ved Brandwood Clinic, der betragtes som verdens førende SMP klinik.

Vi kan med stolthed sige, at vores ekspertise bygger på mere end 10 års erfaring.

Leif

Jeg har en passion for hår. Jeg har tidligere arbejdet som frisør og har arbejdet med hår i det meste af mit arbejdsliv. Jeg ved fra egen erfaring, hvor frustrerende det kan være at miste håret.

 

Mit eget hårtab startede, da jeg var 20 år gammel. Jeg prøvede alle produkter imod hårtab og fik foretaget to hårtransplantationer. 

Da jeg lærte SMP at kende, var jeg imponeret over de permanente resultater. Jeg ønskede at blive god til at lave SMP,  så jeg søgte efter den bedste SMP klinik i verden, hvor jeg kunne få min SMP uddannelse. Jeg valgte Brandwood Clinic og færdiggjorde SMP uddannelsen i 2015.

 

 

Jeg har lavet mange forskellige typer af behandlinger og hjulpet over 60 mænd med at genskabe selvtilliden i deres udseende. Jeg brænder for at gøre en forskel for mænd med hårtab. 

✔ SMP uddannet ved Brandwood Clinic

 

✔  Tidligere frisør

 

✔  Certificeret Hairpalace konsulent i hårtab

Christian

Mit hårtab startede for første gang, da jeg var 24 år. Det var hjerteskærende, og jeg følte, at jeg så min ungdom forsvinde væk i horisonten. Jeg har været passioneret omkring hår og hårtab lige siden.

Jeg har prøvet diverse produkter imod hårtab, men intet har virket så effektivt som Stamcellebehandling. Jeg fik foretaget stamcellebehandling for lidt over et år siden. Det skulle vise sig at være den endegyldige løsning, som jeg har søgt så længe efter.

Jeg blev så glad for min behandling at jeg tog et kursus hos Ecuri, og jeg har efterfølgende udvidet min portefølge yderligere ved at blive certificeret hårtabs konsulent for hairpalace. Det har gjort mig til ekspert i optisk undersøgelse af hårrødder med kamera, hvilket giver dig en grundig og nødvendig vurdering af dit hårtab, som du bør have med dig, inden du træffer din beslutning om behandling.

 

✔ Ecuri Uddannet i stamcellebehandling

 

✔  Ekspert i optisk undersøgelse af hårvækst

 

✔  Certificeret Hairpalace konsulent i hårtab

ER DU OGSÅ TRÆT AF DINE HØJE TINDINGER?

Det er gratis og uforpligtende at høre mere om dine muligheder