Hvem er vi?

Pilorum Hårklinik blev stiftet af Leif og Christian. Vi har begge vores hårtab tilfælles, så vi ved hvor frustrerende det er at se sine tindinger vokse og mærke bare pletter i hovedbunden.

Vi besluttede os for at starte en hårklinik, der lægger lige dele vægt på ekspertise og tillid til vores kunder. For os er det vigtigt, at vi kan være med til at gøre en forskel for dig som lider af hårtab. Derfor er vores mål, at du får genskabt selvtilliden i dit udseende og forlader vores klinik med et problem mindre.

I 2015 blev Leif uddannet ved Brandwood Clinic i England, der betragtes som en af de førende inden for behandlingen, Scalp Micropigmentation (SMP). Med Pilorum bragte vi teknikken til Danmark og blev landets første klinik til at udføre SMP.

Vi investerer jævnligt i den nyeste og mest avancerede teknologi for at opretholde en topprofessionel kvalitet ved hver eneste behandling. Vores ekspertise bygger på mere end 10 års erfaring, og vores passion for hår går endnu længere tilbage.

Hos os er du er i trygge hænder, og din behandling er ikke færdig, før du er tilfreds. Du er altid velkommen til at ringe eller booke en gratis konsultation, hvis du ønsker at vide mere.

 

Ejerne


Leif

Før Christian og jeg startede Pilorum, arbejdede jeg som frisør. Jeg har altid haft en passion for hår, og i mange år har hår spillet en meget central rolle i mit liv – både privat og professionelt. Først, ved at jeg på egen hånd erfarede, hvor frustrerende det er at miste sit hår og derefter, ved at jeg gjorde det til et fokus for mit arbejdsliv.

Jeg har selv været en del hårbehandlinger igennem, fra alverdens hårprodukter til to hårtransplantationer. Da jeg første gang hørte om SMP, var jeg imponeret over de permanente resultater man kunne opnå med behandlingen. Jeg ønskede defor at blive god til at lave SMP for at hjælpe andre, og søgte så efter den bedste SMP uddannelse i verden, valgte Brandwood Clinic og færdiggjorde min uddannelse i 2015.

Jeg har lavet mange forskellige typer af behandlinger og hjulpet både kvinder og mænd med at genskabe selvtilliden i deres udseende. Jeg brænder for at gøre en forskel for mænd og kvinder med hårtab, og jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 • check mark SMP uddannet ved Brandwood Clinic
 • check mark SMP læremester
 • check mark Tidligere Frisør
 • check mark Certificeret hårtransplantations konsulent
 • check mark Uddannet i stamcellebehandling
 • check mark Certificeret i at foretage hovedbundsanalyse
 • check mark Certificeret i laserterapi

Christian

Min passion for hår startede for første gang, da jeg var 24 år gammel og mærkede hårtab på egen krop. Det var hjerteskærende, og jeg følte, at jeg så min ungdom forsvinde væk i horisonten. Siden da har jeg haft et mål om at hjælpe andre med hårtab.

Jeg har prøvet diverse produkter imod hårtab, fået to hårtransplantationer og har endelig vundet kampen over mit eget hårtab. Eftersom jeg nu kender formlen til at genfinde min egen glæde, er min mission at hjælpe andre med at genfinde deres glæde.

Jeg er både certificeret hårtransplantationskonsulent og i at foretage hovedbundsanalyse. Derudover er jeg uddannet i stamcelleterapi. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mænd og kvinder med deres hårtab, og nu ser jeg frem til at hjælpe dig.

 • check mark Certificeret hårtransplantations konsulent
 • check mark Uddannet i stamcellebehandling
 • check mark Certificeret i at foretage hovedbundsanalyse
 • check mark Certificeret i laserterapi
 • check mark 13 års erfaring med hårtab

Tag kontakt og få et tilbud

Det er gratis og uforpligtende at høre mere om dine muligheder

Udfyld kontaktformular her

Ved at trykke 'Send' accepterer du Pilorum privatlivspolitik

Om os

Kontakt arrow-right