Hvem er vi?

Pilorum Hårklinik blev stiftet af Leif i 2015, og vores mål er at hjælpe mænd og kvinder, som lider af hårtab. Vores arbejde bliver altid udført med udgangspunkt i den enkeltes behov og ønsker, og derfor anvender vi naturligvis forskellige behandlingsformer alt afhængigt af opgaven.

Vores klinik investerer jævnligt i den nyeste og mest avancerede teknologi for at opretholde en topprofessionel kvalitet ved hver eneste behandling. Vi arbejder kun med egne produkter, som alle er skabt med omtanke for vores klienters behov. Dét er med til at gøre Pilorum til eksperter inden for behandling af hårtab i Danmark.

Vi er blandt de dygtigste behandlere inden for en vifte af hårtabsbehandlinger – blandt andet SMP, hårtransplantation, laserterapi og V2X, som er en patenteret behandlingsform, som vi er stolte af at være den eneste udbyder af i Danmark. Vi fortsætter dog ufortrødent med at være innovative og bane vejen for effektive hårtabsbehandlinger på det danske marked, så vi kan blive ved med at opfylde klienternes individuelle ønsker.

Vi sætter en ære i at være dygtige til det, vi laver, og det gælder uanset, om du døjer med tyndt hår, pletskaldethed eller høje tindinger. Pilorums absolut fornemste opgave er at sørge for, at du i sidste ende får et resultat, som afspejler dét, du ønsker.

Hos Pilorum danner vores faglige ekspertise og grundige vejledning fundamentet for alt vores arbejde. Vores primære fokus er altid på vores kunder, og vi arbejder konstant på at skabe tryghed og sikre det mest effektive behandlingsforløb for dig.

Du er altid velkommen til at ringe eller booke en gratis konsultation, hvis du ønsker at vide mere.

Teamet


Leif

Jeg har altid haft en passion for hår, og derfor arbejdede jeg en stor del af mit arbejdsliv som frisør. Det gjorde jeg i en del år, og det var, da jeg selv begyndte at miste hår, at jeg kiggede ind i behandlingsmuligheder mod hårtab. Det åbnede mine øjne for en helt ny verden, og efter selv at have brugt alverdens hårprodukter og fået et par hårtransplantationer blev jeg præsenteret for SMP behandling.

Det var især de permanente resultater med SMP, der imponerede mig, og derfor uddannede jeg mig i 2015 som SMP ­behandler ved Brandwood Clinic i England. Efterfølgende uddannede jeg mig som trikolog, som er en specialisering i hårets anatomi og hårtab.

Det blev startskuddet til Pilorum Hårklinik, hvor jeg i tæt samarbejde med mit behandlerteam sikrer, at du får den bedst mulige behandling. Rigtig mange oplever, at selvværdet og selvtilliden daler, når håret falder af, men gennem forskellige typer hårbehandlinger, herunder også SMP, hjælper jeg mænd og kvinder med at opnå fornyet selvtillid og selvværd omkring deres hår.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig med henblik på en uforpligtende samtale eller gratis konsultation, så du kan høre nærmere om dine muligheder. Min store ekspertise på området og udvalget af hårtabsbehandlinger betyder, at jeg kan tilbyde det ideelle forløb til dig. Et forløb, som er designet med udgangspunkt i dine individuelle behov.

 • check mark SMP uddannet ved Brandwood Clinic
 • check mark Uddannet Trikolog (ekspert i hårtab)
 • check mark Tidligere Frisør
 • check mark Certificeret hårtransplantations konsulent
 • check mark Uddannet i V2X stamcellebehandling
 • check mark Certificeret i at foretage hovedbundsanalyse
 • check mark Certificeret i laserterapi

Tanja

Jeg er uddannet sygeplejerske, og de sidste mange år har jeg arbejdet inden for den private sektor og i kommunalregi. Selvom jeg er uddannet sygeplejerske, har jeg altid haft en stor personlig interesse i hår, hvilket gavner mig i mit tætte samarbejde med vores klienter hos Pilorum. Jeg sætter nemlig en ære i at hjælpe dem, så de opnår resultater, de længes efter.

Hos Pilorum kombinerer jeg på professionel vis min baggrund som sygeplejerske med min interesse for hår for derigennem at hjælpe mænd og kvinder med forskellige typer af hårtab. Tid, tillid og tryghed er nøgleord i mit arbejde og vigtige i at sikre, at du får en behagelig oplevelse og de resultater, du drømmer om.

Alle mennesker er forskellige, og det er utroligt vigtigt for mig altid at have æstetiske overvejelser med i mit arbejde. Æstetikken er derfor omdrejningspunktet i alt mit arbejde, og med udgangspunkt i dine ønsker og min rådgivning får du individuelt tilpassede behandlinger og et helstøbt resultat.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale omkring vores behandlinger og dine muligheder hos Pilorum. Jeg lægger nemlig stor vægt på, at du føler dig velinformeret, så du er endnu bedre klædt på til at træffe en beslutning om, hvilken hårtabsbehandling der passer bedst til dig.

 • check mark 16 års erfaring som sygeplejerske
 • check mark Certificeret i V2X stamcellebehandling
 • check mark Certificeret i at foretage hovedbundsanalyse
 • check mark Certificeret i laserterapi
 • check mark Behandler hos Pilorum Hårklinik

Benjaminclay

Jeg startede i lære som Frisør allerede da jeg var 16 år, og som 23 årig købte jeg min egen salon, som jeg drev i 7 år. Jeg har sideløbende  været freelance teknikker for flere større virksomheder, hvor jeg har lavet frisørshows, samt undervist frisører nationalt og internationalt i viden om bla. grøn hårfarve, shampo mm. Ud over frisør er jeg også sundhedsfagligt uddannet. Jeg har derigennem en bred erfaring, med alt fra at foretage injektioner, medicinere, samt at tilrettelægge det helt rigtige behandlingsforløb. 

Min målsætning i mit daglige arbejde er, at alle behandlinger rummer kvalitet, faglighed og tillid, og at et behandlingforløb er tilpasset til de individuelle ønsker og behov, som kunden har. At arbejde med hårtab er for mig et spændende erhverv, som hele tiden er i udvikling. For mig er det essentielt, at mine kunder får en behagelig oplevelse og går fra behandlingerne med følelsen af at være en bedre udgave af sig selv. Jeg glæder mig til at byde vores kunder velkommen hos Pilorum Hårklinik

 • check mark 19 års erfaring med hår og hårtab
 • check mark Udannet Frisør
 • check mark sundhedsfaglig uddannet
 • check mark Ekspert i rådgivning omkring shampo
 • check mark Ekspert i rådgivning omkring hårfarve 
 • check mark Ekspert i rådgivning omkring hårprodukter
 • check mark Certificeret i V2X stamcellebehandling
 • check mark Certificeret i at foretage hovedbundsanalyse
 • check mark Certificeret i behandling med laserterapi
 • check mark Behandlier hos Pilorum Hårklinik

Tag kontakt og få et tilbud

Det er gratis og uforpligtende at høre mere om dine muligheder

Udfyld kontaktformular her

  Ved at trykke 'Send' accepterer du Pilorum privatlivspolitik

  Om os

  Kontakt arrow-right