Pilorum Hårklinik, er certificerede konsulenter for Hairpalace i Ungarn, og kan derfor tilbyde dig en hårtransplantation med den aller nyeste metode, til en brøkdel af prisen i Danmark.

I Danmark er der tradition for, at hårtransplantationer udføres af græske kirurger. Nogle græske kirurger er dygtige folk, men desværre er det de færreste, der kan dokumentere deres historik – og derved din garanti for en vellykket behandling. Samtidig tilbyder klinikkerne i danmark kun behandlinger med den gamle FUE metode.

Hos Pilorum Hårklinik er vellykket behandling ikke noget, vi overlader til tilfældighederne. Derfor er uddannelse, meritter og en dokumenteret professionel historik en selvfølge. Samtidig anerkender vi, vores kunders krav på en flot og gennemført hårtransplantation til fornuftige priser. Det får man hos hairpalace i ungarn!

Hårtransplantation med den nyeste amerikanske metode FUE2 safe.

frw

FORDELE VED FUE SAFE SYSTEM

  • På grund af de mindre skader på hårsækkene øges antallet af aftagelige donorhår
  • Hårtransplantationsresultaterne ser meget mere naturligt ud, da kirurgen også kan vælge hårets egenskaber ud fra antallet af hårsække transplanteret.
  • Aftagelige hår fra områder, der tilbyder bedre kvalitets hår, fx: fra bagsiden af hovedet eller bag ørerne
  • Gendannelsestiden falder
  • Ingen synlige ar
  • Metoden kan også anvendes af FOX negative patienter
  • Metoden er også ideel til patienter, for hvem der tidligere ikke har været håb om en hårtransplantation
  • SafeSystem betyder også en garanteret løsning i tilfælde af tyndt hår.

VI HJÆLPER DIG SIKKERT AFSTED

Som en del af servicen hos Pilorum Hårklinik, tilbyder vi en gratis forundersøgelse af dit hår og hovedbund, vi har dialogen med kirurgen i ungarn samt sørger for de efterfølgende tjek ups på vores klinik i København. Med andre ord, så sørger vi for ALT.

Hvis du booker din hårtransplantation igennem os, har du samtidig mulighed for at modtage et unikt tilbud på at få udført Scalp micropigmentation på vores klinik i Danmark, efter du har fået din hårtransplantation. Fordelen er, at du opnår en endnu højere hårtæthed end ved hårtransplantationen alene.

Scalp micropigmentation går perfekt i hånd med en hårtransplantation og behandlingen  der hedder smp/fue kombineret, er vores kernekompetence!

Hvis du ønsker at se et ”live” eksempel på effektiviteten og det flotte resultat, så anbefaler vi dig at kigge forbi Pilorum Hårklinik og hilse på vores SMP behandler. Han har nemlig selv fået foretaget en hårtransplantation hos hairpalace i Ungarn.

Savner du dit hår?

Book en gratis konsultation og hør mere om dine muligheder