Der er to centrale forskelle på en SMP behandling og en tatovering. En SMP klinik anvender organisk blæk, som er særligt fremstillet til at simulere kortklippede hårstubbe. SMP blæk indeholder naturlige farvenuancer, som matcher din hårfarve. Almindeligt tatoveringsblæk vil derimod ændre farve over tid og få et mere mørkeblåt skær. Det vil se meget unaturligt ud i din hovedbund.

Ved en SMP behandling injiceres pigmentet blot i en dybde af 0,5 til 1 mm i epidermis. Dette er absolut yderste lag af din hovedbund. En almindelig tatovering, udføres i andet lag af huden (dermis) og nålen rammer ned i en dybde af 1,5 mm til 2,5 mm.

En SMP behandling er et permanent resultat. Du vil dog opleve at dit pigment kan fade efter 3-5 år. Dit resultat vil se mindre markant ud, og du kan måske trænge til at få lavet en SMP touch up. Denne behandling er ganske simpel og ikke dyr at få foretaget.

En SMP behandling tager et sted imellem 2 til 4 timers tid.

Fordelen ved SMP er, at du ser dit resultat umiddelbart efter hver behandling. Dit færdige resultat ser du tidligt efter tredje behandling. En færdigt SMP behandling kræver i gennemsnit 3-5 behandlinger. Vi anbefaler en uges ventetid imellem hver behandling. Du vil derfor have dit endelige resultat efter 4-5 uger.

I de første 2 til 10 timer umiddelbart efter din behandling vil din hovedbund være rød. Efter en dag vil rødmen have lagt sig, og din hovedbund vil se helt normal ud igen. I de første dage efter din behandling vil dit pigment fremstå mørkere end dit endelige resultat. Du skal forvente, at pigmentet finder sin permanente farvenuance inden for en til to uger efter din første behandling.

Nej. En SMP behandling udføres i yderste lag af din hovedbund og du vil derfor ikke mærke smerter i forbindelse med din behandling. Det føles som en lettere prikken i overfladen af din hovebund.

Prisen for en SMP behandling afhænger af graden af dit hårtab. Jo mere omfattende din SMP behandling er, jo dyrere vil din behandling være. Du skal regne med at din behandling koster et sted imellem 4.500 og 13.500 kr. 

Ja, i princippet bestemmer du selv din hårfarve og din nye hårlinje. MEN, vi anbefaler meget klart, at du vælger hårfarve, som matcher din naturlige hårfarve. Med hensyn til design af hårlinje oplever vi, at vores kunder har forskellige præferencer. Vi anbefaler dog, at du vælger et naturligt udseende, som matcher den hårlinje, du havde før dit hårtab.

Ja, vi kan. Du har to valgmuligheder. Du kan enten få udført en SMP rescue, eller du kan få din behandling fjernet med laserbehandling.

Ved en SMP rescue vil din behandler arbejde rundt om din fejlbehandling for at korrigere det fejlslående arbejde. Det kræver dog, at din behandling er en moderat fejlbehandling, med udvalgte områder som ser forkerte ud. Din behandler vil vurdere, om det er forsvarligt at udføre en SMP rescue på din fejlbehandling.

Ved en laserbehandling vil dine pigmenter slås i stykker og efter endt behandling vil din hovedbund frigøres af pigment. Der er stor forskel på kvaliteten af laserbehandlere. Vi samarbejder med Danmarks dygtigste laserbehandler, som har stor erfaring med at laserbehandle forfejlede SMP behandlinger.

Hvis du vælger at laserfjerne din fejlbehandling, kan vi udføre en ny behandling på en upoleret hovedbund og skabe et optimalt resultat.

Nej. Ved en god SMP behandling blendes pigmentet perfekt ind med dit naturlige hår. Vi arbejder målrettet på at matche dine SMP prikker med dine ægte hårstubbe. Ingen vil kunne se forskel på dit ægte hår og dine pigmenterede prikker.

Vi anbefaler, at du shaver hovedet hver anden dag ned til 0,5 mm. På den måde sikrer du, at længen på dine ægte hårstubbe og SMP prikker er identiske.

Ja, SMP kan camouflere dine tyndhårede områder. Vi vil tildække dine skaldede områder med pigment og give dit hår et fyldigt udseende på ny.

Vi ved, at du meget gerne vil se et resultat i virkeligheden, inden du træffer din beslutning. Derfor får du mulighed for at møde vores tidligere kunder og høre behandlingen fra en neutral kilde. Vi finder tidligere kunder med færdige behandlinger, som matcher dit ønskede resultat. 

Har du spørgsmål?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at besvare alle spørgsmål i forbindelse med hårtab og SMP.

Du er mere end velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig, når du har tid.