Scalp Micropigmentation (SMP)

Løsning mod hårtab – uden behov for kirurgisk indgreb!

Scalp Micropigmentation (SMP) er den ultimative løsning til behandling af hårtab for både mænd og kvinder. SMP er en ikke-kirurgisk præcisionsteknik, der efterligner udseendet af dine naturlige hårsække. Det er dokumenteret at Scalp Micropigmentation er både effektivt og sikkert, og samtidig leverer det forestillingen om permanent at have hår på hele hovedet.

Hvem har gavn af SMP?

Uanset om du lider af mandlig eller kvindelig mønster skaldethed, alopecia, hår der tynder ud, en hudsygdom eller ardannelse på hovedbunden fra operationer eller en ulykke, så er Scalp Micropigmentation løsningen.

Skaldethed kan desværre ikke helbredes, men det kan camoufleres. Traditionelle løsninger såsom hårtransplantation, midlertidige concealere og hårsystemer (eksempelvis toupéer og parykker) tilbyder alle muligheden for mere eller mindre at skjule skaldethed. Ønsker man dog en mere permanent, innovativ, stilfuld og ikke mindst problemfri løsning, så er Scalp Micropigmentation svaret.

Her hos Pilorum Hårklinik kan vi tilbyde dig et helt naturligt og positivt livsforandrende look – der er både nemt og holdbart.

Philip SMP

Dine fordele med Scalp Micropigmentation

Pilorum Hårkliniks Scalp Micropigmentation behandling kan genoprette det naturlige look af et fyldigt kortklippet hår, med 100 procent naturtro hårsække, på et helt skaldet hoved – eller give ekstra fylde mellem det udtyndende hår for at skabe en illusion af fyldigere hår på hovedet.

Fordelene ved SMP er derfor:

  • Giver dig et ungdommeligt look med følelsen af et fyldigt hår.
  • Gendanner en hårgrænse, der ser naturlig ud på delvist eller helt skaldede hoveder.
  • Camouflerer permanent alle former for alopecia, tyndt hår, skaldethed på issen eller en tilbagetrækkende hårgrænse.
  • Reducerer det visuelle indtryk af ardannelse, modermærker og forbrændinger.
  • Hjælper med at genopbygge din selvtillid og selvværd.

Hvordan virker det?

Scalp Micropigmentation er en avanceret kosmetisk procedure, hvor naturlige pigmenter bruges til at reproducere det naturlige look af tusindvis af hårsække eller hårstrå via specialiserede mikronåle, der bruges ved det epidermale niveau på hovedbunden.

Pilorum Hårkliniks behandling er i dag den bedste på markedet, hvor der udelukkende anvendes naturlige pigmenter og det nyeste og mest avancerede udstyr til at opnå enestående resultater, der ser yderst naturlige ud.

Naturligt set vokser hårsække ikke altid i samme retning, og derfor tager vores praktiserende behandlere sig god tid til at reproducere dit specifikke hårmønster og dets udmærkelser fuldstændigt.

Desuden anvendes forskellige nuancer af pigment for at skabe den mest realistiske og naturlige hårgrænse for dig. Alle de anvendte pigmenter på Pilorum Hårklinik er organiske og består af organisk pulver, destilleret vand, troldnød samt alkohol. Pigmenterne er blevet testet og overholder alle COE ResAP (2008) 1 standarder. Idet vores blæk er organisk og ikke lavet af akryl, tillader det kroppen at hele hurtigere, og samtidig holder farven også bedre.

Scalp Micropigmentation er velegnet til alle typer og stadier af hårtab, til alle hudfarver og hudtyper og kan iværksættes på alle alderstrin. Typisk vil processen i at reproducere hårsækkene strække sig over 3 sessioner, der hver varer ca. 3-4 timer. Dette medvirker samtidig til en gradvis opbygning af hårtæthed, samt en naturlig foryngelse af hårgrænsen i forhold til dit ønskede udseende. Desuden er SMP fleksibelt, således at du til hver en tid kan tilpasse og opfriske dit udseende i fremtiden.

Bliv ringet op
Skærmbillede 2017-11-15 kl. 10.44.47

Hårtab – hvor meget er normalt?

Hårtab? Det kan du gøre ved det.