Tillad os at vise dig hvor gode resultater man opnår med komptencer og kvalitetsfornemmelse.

Mød os i vores klinik i København

Hos Pilorum Hårklinik i København behandler vi både mandlige og kvindelige patienter med alle former for hårtab.

Hårtab er en meget vigtig sag for os, da vi er af den overbevisning, vi ikke blot skaber flotte synbare resultater, men også hjælper mennesker med at slippe deres bekymringer og genvinde selvtilliden.

På klinikken møder du vores dygtige og meget kompetente SMP behandler, der står for alle Scalp Micropigmentation (SMP) behandlinger hos os. Han er specialist inden for de nyeste behandlingsteknikker med SMP – og står altid klar til at hjælpe dig med dit hårtabsproblem.

Kunne du i den forbindelse tænke dig at få foretaget en helt gratis og uforpligtende konsultation vedrørende dit hårtab, så står vi til din rådighed.

Til den gratis konsultation taler vi om dine muligheder og finder frem til den rette behandling af hårtab. Sådan en behandling er nemlig altid individuel, så vi tager naturligvis udgangspunkt i dig.

Kom forbi vores klinik i København eller kontakt os for mere information omkring behandlinger. Det eneste du skal gøre er, at ringe på +45 53 62 29 00 eller udfylde kontaktformularen på højre side af skærmen. Så er du allerede et skridt nærmere at få håret tilbage.

Om os

Hos Pilorum Hårklinik er kvalitet et must. Vores SMP behandler er derfor uddannet hos Brandwood clinic, som er verdens førende klinik i behandlinger med Scalp Micropigmentation (SMP). Han har gennemgået den bedste uddannelse, der findes inden for SMP – og han er i den sammenhæng en af de førende eksperter inden for de allernyeste SMP behandlingsteknikker.

Hos Pilorum Hårklinik tilbyder vi også et særligt ekspertsamarbejde med ingen ringere end dr. Erkan Demirsoy – en af verdens absolut bedste kirurger inden for hårtransplantation.

Dr. Erkan Demirsoy er nok en af de allermest omtalte kirurger på de store hårforummer på internettet og er meget populær verden rundt. I kraft af hans popularitet flyver folk fra hele verden til Istanbul udelukkende for at blive behandlet af dr. Demirsoy.

Det er også ham, vi har fornøjelsen af at sende vores patienter afsted til, når de tager afsted for at få udført Folicular Unit Extraction (FUE) på hans klinik i Istanbul.

Vi kan fortælle meget mere om vores samarbejde med dr. Demirsoy, hvis du ringer på +45 53 62 29 00 eller benytter kontaktformularen her på siden.

NB! På grund af hans popularitet kan der desværre ofte være en smule ventetid på en behandling hos dr. Erkan Demirsoy.